Coach Rodica Obancea

Professional Certified Coach (ICF),
Executive &Team Coaching

Imi place sa fiu scanteia care aprinde viziunea oamenilor, a liderilor, a echipelor, de a-si atinge potențialul la care poate nu indraznesc sa aspire. Imi place sa fiu provocatorul transformarii pe care o aleg liderii impreuna cu echipele lor. Imi place sa contribui la crearea viziunii impartasite de intreaga organizatie, iar aceasta sa devina “conspiratia” care ii face sa schimbe realitatea prezenta. Angajamentul lor le va face calatoria plina de invatare. Imi place sa-i acompaniez pe drumul pe care il aleg pentru a pune in practica comportamente noi, strategii noi, diferite, pe care altfel poate le-ar fi ignorat sau ar fi spus ca “la noi nu functioneaza!”. Iar in cele din urma, imi place sa privesc modul in care lucreaza impreuna si sa spun in sinea mea “stiam eu ca a meritat increderea”. Imi place sa vad bucuria de pe chipurile lor si satisfacția ca vor gasi mereu cai de a invata impreuna cum sa fie din ce in ce mai buni, mai inovativi, mai agili sau poate, mai exigenti in colaborarea lor.
Impreuna.

Impreuna:

  • Crezi ca te poti reinventa? Poate Executive Coachingul sa te ajute sa faci saltul catre nivelul de leadership dorit? Eu am incredere ca DA! Executive Coaching sau coaching 1 la 1, pentru directorii, managerii, antreprenorii care se angajeaza sa se provoace pe sine in a conduce pe masura potentialului lor. Fata in fata, la telefon sau pe Skype, periodic sau atunci cand ai nevoie, cateva minute, 1 ora sau cateva ore, tu setezi contextul si ritmul care iti serveste cel mai bine.
  • Crezi ca echipa ta poate atinge rezultate mai mari cu mai putin efort? Poate Team Coachingul sa schimbe dinamica echipei astfel incat sa creasca performanta masurabila? Eu am incredere ca DA! Coachingul echipei este un proces care pune membrii in fata unui angajament pentru o viziune, o aspiratie comuna. Acest angajament va fi cadrul in care echipa va pune in practica strategii noi, comportamente diferite, moduri de operare diferite, pentru a atinge rezultatele noi, relevante si sustenabile.

Clienti