Competente profesionale coaching

You are here: Home / Coach Rodica Obancea / Competente profesionale coaching

Practica mea de coaching are la baza gandirea sistemica, capacitatea de a vedea fortele si interrelatiile care slefuiesc comportamentul si rezultatele unui sistem (uman sau social, asa cum sunt organizatiile). Am urmat scoala de coaching a lui Alain Cardon – Metasysteme si m-am certificat ca si Master Certified Coach (MCC)TM la International Coach Federation – ICF.

Sunt adepta coachingului transformational, urmand scoala lui Alain Seale dar si a analizei structurale, urmand scoala Process Communication Model, impreuna cu John Parr. De aseamenea, am studiat coachingul sistemic de echipa impreuna cu Academy of Executive Coaching dar si Systemic coaching and Constellations impreuna cu John Whittington.

Sunt un contribuitor activ la dezvoltarea practicii profesionale de coaching in Romania, am sustinut organizatia European Mentoring and Coaching Council in Romania in calitate de Vice Presedinte si sunt membru in Capitolul local al International Coach Federation.

Am obtinut acreditari pentru mai multe instrumente de diagnoza individuala si organizationala. Practic coaching cu executivi, directori, manageri, dar si echipe, atat in companii multinationale, cat si antreprenoriale si formez manageri care sa utilizeze in activitatea lor competentele de coaching.

 

Link-uri utile: