Experienta profesionala

You are here: Home / Coach Rodica Obancea / Experienta profesionala

Lucrez ca si coach din 2007 cu clienti din companii variate: consultanta, pharma, retail, logistica, automotive, publishing, asigurari si brokeraj, energie, marketing, telecomunicatii, oil &gas, FMCG. Am derulat proiecte de coaching cu executivi si echipe din companii precum Adobe Romania, Actavis, Sindan Pharma, Lafarge/CRH, Bristol –Myerrs Squibb, Danfoss Heating, Mega Image, Rompetrol, Romsys, Roto Frank, Sabif, Ewopharma, Coca Cola HBC, Michelin, Somaco Prefabricate, Grup Servicii Petroliere, Cargill, Extend Studio, The Hub Partners, Roche Diagnostics, Carrefour, Schneider Electric, Skanska, Icepronav Engineering si multe proiecte cu antreprenori.

Cand eram mai tanara mi-am dorit sa fiu psiholog. Am studiat psihologia in mod aprofundat, am practicat-o si pot spune ca a fost un vis implinit. Am activat ca psiholog cu practica privata, dar si organizationala incepand cu anul 2000, fiind concentrata pe formarea si dezvoltarea de abilitati personale si profesionale. Am fost apoi absorbita de lumea organizationala, de modul in care oamenii potriviti pusi in locul potrivit pot face companii intregi sa functioneze impecabil.  Am fost vrajita de manageri ambitiosi, care pot influenta viata oamenilor din jurul lor. Din 2005 pana la inceputul anului 2008 am activat ca Manager de Resurse Umane in compania Real – Hypermarket, membru al Metro Group.

Desi am ramas prodund fascinata de experienta de a fi parte a unei organizatii si de a-mi aduce astfel contributia la rezultatele obtinute, de-a lungul timpului am realizat ca vocatia mea este de a fi “la marginea organizatiilor” , de a fi un martor al dinamici unei organizatii, echipe sau unui lider, iar postura cea mai potrivita este cea de coach.