Munca inteligenta

You are here: Home / Resurse / Munca inteligenta
  • Esti parte a unei echipe si iti doresti sa contribui la crearea reusitei voastre? Invita-i sa invatati impreuna cum sa creati rezultatele pe care vi le doriti cu adevarat – cateva optiuni concrete de a invata impreuna vei gasi in Ebook-ul. “Munca inteligenta”

  • Cauti o echipa in care sa te simti provocat sa dai tot ce ai mai bun din tine? Te invit sa contribui la crearea acestei echipe: cum poti fi tu cel care isi invita colegii sa invatati impreuna?

  • Cauti impreuna cu colegii tai solutii pentru invatare colaborativa, in care talentele voastre sa fie folosite la potentialul lor maxim?

 

In zilele noastre, munca in echipa, invatarea in echipa, munca colaborativa, cresterea personala si profesioala impreuna cu altii, nu reprezinta abilitati pe care sa le vedem promovate sau dezvoltate foarte des. In mediul organizational inca este foarte relevanta competitia si reusita individuala – din perspectiva mea, capacitatea noastra de a obtine rezultatele dorite folosindu-ne doar ce ceea ce stim si putem noi este valoroasa insa este limitata la timpul si puterea noastra personala. A munci si invata impreuna cu altii are potentialul de a crea rezultate noi, performanta inalta, inovatie dar si satisfactie si bucurie pentru o munca bine facuta – acest mod de a trai si munci colaborativ ne poate transforma ca profesionisti, ca oameni care creeaza valoare.

Ma inspira cuvintele lui lui Michel Jordan “talentul te ajuta sa castigi meciul insa munca in echipa si inteligenta te ajuta sa castigi campionate” iar pentru cei interesati sa creeze echipe in care invata impreuna cum sa creeze rezultate ambitioase, care ii fac sa fie mandri de munca lor, am scris cateva idei, din practica mea de coaching cu echipe din diverse industrii si cu diverse misiuni si obiective, care pot aduce inspiratie pentru munca intr-o echipa care are un angajament fata de invatare si crestere personala si colectiva.

 

Vrei sa faci saltul de la munca grea la munca inteligenta in echipa ta?
Inscrie-te la un Demo de coaching de echipa.