Coaching individual

You are here: Home / Servicii coaching / Coaching individual

EXECUTIVE COACHING –
COACHING 1 LA 1
PENTRU EXECUTIVI,
LIDERI SI ANTREPRENORI

Care sunt rezultatele pe care
vrei sa le atingi?

Ce fel de lider iti doresti cu
adevarat sa fii?

Care este viziunea care te
motiveaza sa actionezi diferit?

Care este nivelul de maiestrie
personala pe care iti doresti sa il
dobandesti? Dar cel de agilitate?

 

 

 

Ca si coach profesionist, creez cadrul pentru ca tu sa descoperi si sa pui in practica cele mai bune solutii care te ajuta sa atingi rezultatele pe care le vrei cu adevarat, transformandu-te pe tine si dinamica ta in mediul inconjurator.

In cadrul procesului de coaching, putem lucra fata in fata, online sau telefonic, cateva minute, 1 ora sau mai multe ore, o acompaniere de lunga durata pe parcursul unei transformari sau tranzitii, sau 1 singura data. Putem lucra in ritmul care iti serveste cel mai bine. Sunt AICI pentru tine!

VALOAREA ADAUGATA PE CARE O ADUC CA PROFESIONIST IN PROCESUL DE COACHING:

Perspectiva sistemica, imaginea de ansamblu, capacitatea de a vedea intregul si de a vedea dinamica partilor componente, astfel incat sa gasesti solutii noi la probleme vechi, pe care sa le pui simplu si usor in practica.

In sensul clarificarii si largirii viziunii tale personale in mod continuu, prin concentrarea energiei, dezvoltarea rabdarii si printr-o intelegere obiectiva a realitatii. Am intalnit multi oameni care odata ce au ajuns in varf (un varf), nu mai au nimic de invatat sau de dezvoltat. Insa sunt onorata sa acompaniez la nivelul urmator liderii care au nevoia sau curiozitatea de a fi din ce in ce mai buni, de a se confrunta cu “puncte lor oarbe” (comportamente neproductive care sunt invizibile pentru noi, dar vizibile pentru altii).

In vizunea mea, coachingul este un tip de relatie profesionala de incredere, care iti permite  sa comunici perceptiile si intrebarile tale strategice unui profesionist care nu va incerca sa te influenteze, ci te va acompania pentru gasirea propriului drum, in propriul tau ritm, care serveste cel mai bine rezultatelor pe care doresti sa le atingi.

Provocarea acelor presupuneri adanc inradacinate, generalizari sau chiar imagini care influenteaza modul de a intelege lumea si de a actiona catre viziunea dorita.

Adesea, nu suntem constienti de modelele noastre mentale sau de efectele pe care acestea le au asupra comportamentului nostru sau al celor din jur. Foarte multe idei valoroase despre evolutia noastra, sau a echipei., afacerii, noile piete, noile produse sau schimbarea practicilor organizationale existente, esueaza la punerea in practica din cauza conflictelor cu modele mentale puternice. Disciplina de a lucra cu modele mentale incepe de la a privi in interior.

In viziunea mea, coachingul este o practica prin care te uiti in interiorul tau pentru a vedea cum altfel poti actiona diferit in exterior.

ARHITECTURA UNUI PROIECT DE COACHING DE ECHIPA:

Arhitectura unui proces de coaching de echipa este strans legata de obiectivele pe care echipa le are de atins. Pot fi arhitecturi mai simple sau mai complexe, din punctul de vedere al pasilor care vor fi facuti de coach impreuna cu echipa client.

Vrei sa afli cum sa ii motivezi pe ceilalti si pe tine
pentru a obtine rezultate extraordinare?

Vrei sa actionezi din plenitudinea ta si a potentialului
pe care il ai?

Vrei sa fii conducator? Cine vrea sa fie condus de tine?

Vrei sa fii conducator? Cine vrea sa fie condus de tine?

Simti ca poti obtine rezultate semnificativ mai mari
decat cele pe care le ai acum?

Iti conduci firma/viata/activitatea
sau ea te conduce pe tine?

Vrei sa iti schimbi viata si sa influentezi pozitiv vietile
celorlalti?

Cum poti sti cand sa–ti asculti latura emotionala si
cand pe cea rationala?

PROGRAMEAZA ACUM O CONVERSATIE DE SETARE
A TERENULUI DE ANTRENAMENT IN ORGANIZATIA TA!

Impreuna putem crea cel mai bun cadru pentru antrenamentul tau,
intr-o conversatie de 1ora si jumatate, la telefon sau fata in fata.