Mentor Coaching

AFLA MAI MULTE DESPRE
MENTOR COACHING-UL
PENTRU ACREDITAREA ICF

Simti ca poti fi un coach mai
bun? Sau ca poti acompania
mai bine clientii in calatoria
lor de atingere a rezultatelor
dorite cu adevarat?

Iti cauti un partener provocator de gandire si
dezvoltare pentru practica ta de coaching, la
nivel individual sau de echipa?

Consideri ca impreuna cu un mentor iti poti
rafina competentele de coaching pentru
urmatorul nivel de certificare ICF? (Associate
Certified Coach ACC, Professional Certified
Coach PCC, Master Certified Coach MCC)

 

 

 

De-a lungul practicii mele de coaching am lucrat cu cativa mentori si supervizori in coaching, carora le sunt recunoscatoarea pentru nivelul de maestrie pe care l-am dobandit din lucrul nostru impreuna. Mi-a fost greu la inceput sa recunosc ca am nevoie sa vorbesc cu profesionisti in coaching care practica de mult mai mult timp decat mine, sa recunosc ca sunt aspecte unde am nevoie de lucrez sub indrumarea unui om care poate sa imi arate cum altfel as putea sa fiu eu prezenta ca si coach.

Mi-a fost greu sa accept ca invatarea necesita vulnerabilitate. Am invatat ca atunci cand procesul de coaching este dobandit si practicat iar nivelul de competente in coaching este unul care ajuta clientii sa creeze rezultatele dorite, pentru mine ca si coach, dezvoltarea nu are cum sa se opreasca aici. Cred ca relatia de mentoring ne poate ajuta sa fim coachi mai buni si sa aprofundam eficient competentele de coaching precum si competentele de crea o practica sustenabila de coaching.

Ca si coach, din 2007 si pana acum, am trecut personal prin toate aceste niveluri de acreditare ICF dar si prin toate grijile, indoielile, neclaritatile din procesele de coaching din care am fost parte.

Ca si mentor, am invatat ca ma bucura fiecare reusita a clientilor mei coach si stiu ca antrenandu-ne reciproc, putem servi din ce in ce mai bine oamenii din jurul nostru si transformarea lor.

Te invit sa lucram impreuna.

Rezerva aici o sesiune de mentoring

Mentor Coaching-ul pentru acreditarea ICF este un proces colaborativ de coaching si feedback, dialog intre un mentor si un coach care a absolvit una/mai multe scoli de coaching bazat pe observarea si ascultarea sesiunilor inregistrate de coaching, cu scopul de a creste capabilitatile de coaching aliniate cu competentele cheie ICF.

Mentoringul asigura asistenta profesionala in directia atingerii si demonstrarii nivelului de competente cerut de procesul de acreditate. ICF recomanda ca mentor coachingul sa se desfasoare pe o perioada intinsa de timp (minim 3 luni) intr-un ciclu care permite ascultarea si feedback-ul din partea mentorului coach-ului, precum si reflectia si practica coach-ului in directia agreata cu mentorul sau.

Competente de mentor coaching si responsabilitatile mentorului definite de ICF

STRUCTURA UNUI PROGRAM DE MENTOR COACHING:

STRUCTURA UNUI PROGRAM DE MENTOR COACHING:

Proces individual de minim 3 luni, online sau fata in fata, care contine toate elementele necesare ca sa poti aplica pentru certificarea ICF la nivel ACC, PCC, MCC

  • 10 ore de coaching si mentor coaching
  • ascultarea a cel putin 8 sesiuni inregistrate de coaching, din care minim 3 vor necesita transcriere

Cere oferta de pret pentru mentor coaching aici

REZULTATE CU CARE POTI PLECA DIN PROCESUL DE MENTORING:

REZULTATE CU CARE POTI PLECA DIN PROCESUL DE MENTORING:

Obiective clare de
invatare si practica in
dezvoltarea ta ca si
coach

Importanta si utilizarea
markerilor PCC definiti
de ICF

Aprofundarea
competentelor cheie ICF
aliniat cu propriul tau stil
de coaching, la nivel
individual sau colectiv
(de echipa sau grup)

Practica, practica,
practica

REZERVA AICI O SESIUNE DE MENTORING