Appointment Calendar Powered By: AppointZilla

 

Te invit sa rezervi o sesiune de coaching individual, de echipa sau de grup!

In acest calendar vei gasi ferestre de timp in care putem planifica sesiunea de coaching, precum si alte evenimente de coaching in care sunt implicata si ar putea sa te intereseze.

Eu voi reveni catre tine cu confirmarea rezervarii si a informatiilor necesare desfasurarii acestei sesiuni.

Daca vrei sa experimentezi ce inseamna pentru tine coachingul, cum te poate sustine in atingerea obiectivelor tale, te invit sa rezervi o sesiune demonstrativa – aceasta sesiune nu presupune costuri pentru tine si nici obligatia de a continua un proces de coaching mai departe. Doar daca alegi sa continui cu alte sesiuni de coaching impreuna, aceasta sesiune va fi considerata sesiunea numarul 1 si va fi platita, ca fiind parte a procesului de coaching.

 

Regulamentul privind protectia datelor
Datele cu caracter personal completate in formularul de inscriere la sesiunea de coaching sunt urmatoarele: nume si prenume, adresa email, numar telefon. Scopul furnizarii acestor informatii este de a executa sesiunea de coaching solicitata, prin completarea acestui formular. Aceste date sunt stocate in site, timp de 1 luna de la completarea si contactul cu persoana care solicita sesiunea, dupa care sunt sterse in mod automat.